..

Nieuwe en vernieuwde horecazaken in Borgerhout (video)

BORGERHOUT - In de Kroonstraat in Borgerhout is vrijdagavond lunchzaak Koriamber opengegaan. Eigenares is de 28-jarige Amber Van Dongen uit Nijlen. Ze heeft ervaring als cateraar en had in 2015 al een pop-up restaurant op het Klapdorp.

Lokaal

Met Koriamber wil ze vooral lokale en gezonde gerechten aanbieden. “Ik wil vooral focussen op de gezinnen uit de buurt. Er komt een heel leuke speelhoek voor kinderen en het wordt heel toegankelijk voor iedereen. Ja, iedereen is welkom,” zegt Amber Van Dongen van Koriamber.

Bar Bakeliet

Koriamber neemt dus de plaats in van Bar Bakeliet. Deze horecazaak is naar het Laar verhuisd maar zat daarvoor twee jaar in de Kroonstraat.  “In de Kroonstraat bouwden we op twee jaar tijd een heel trouw cliënteel op en die zijn met ons mee verhuisd. Een fijne mix van mensen uit de Kroonstraat en een heel nieuw cliënteel van het Laar,” vertelt Tim Mouling van Bar Bakeliet.

Twee keer feest

Om de verhuis en de nieuwe locatie te vieren, gaf Bar Bakeliet vrijdagavond ook een openingsfeest.

Meer info 

https://www.facebook.com/BarBakeliet/

https://www.facebook.com/koriambercatering/

Nieuwe en vernieuwde horecazaken in Borgerhout Koriamber Bar BakelietNieuwe en vernieuwde horecazaken in Borgerhout Koriamber Bar BakelietNieuwe en vernieuwde horecazaken in Borgerhout Koriamber Bar BakelietNieuwe en vernieuwde horecazaken in Borgerhout Koriamber Bar BakelietNieuwe en vernieuwde horecazaken in Borgerhout Koriamber Bar BakelietNieuwe en vernieuwde horecazaken in Borgerhout Koriamber Bar BakelietNieuwe en vernieuwde horecazaken in Borgerhout Koriamber Bar BakelietNieuwe en vernieuwde horecazaken in Borgerhout Koriamber Bar Bakeliet