Borgerhoutse TIKA Tiramisu start Tiramisu-bar op het Eilandje (video)

BORGERHOUT – Tijdens de coronacrisis van twee jaar geleden verloor Martica haar job in de horeca. Noodgedwongen evolueerde ze met haar hobby naar een nieuwe broodwinning. Ze maakte al langer tiramisu’s thuis in haar eigen keuken. “Soms verveelde ik me en maakte ik drie tiramisu’s. Voor vriendinnen, allemaal om te proeven,” vertelt Martica aan Borgerhout TV.

Succesverhaal

Haar tiramisu’s vielen zo goed in de smaak dat ze begon met de verkoop ervan. “Eerst aan vrienden en dan later via de Carrefour op de Turnhoutsebaan,” legt ze uit.

100 tiramisu’s per dag

Martica besefte dat haar hobby een echte passie is waarmee ze serieus verder wil gaan. Intussen maakt ze gemiddeld 100 tiramisu’s met twaalf verschillende tiramisusmaken per dag die ze aan acht winkels in Antwerpen levert.

Tiramisu-bar

Het voorbije weekend opende ze haar eigen zaak in de Rigastraat op het Eilandje. “Ik noem het een Tiramisu-bar. Men kan er kopen, dus take-away. Maar je kan ook ter plaatse eten en een koffietje, een theetje of een mocktail drinken. Kom zeker eens langs!,” vertelt Martica fier.

Borgerhout

Martica zal aan de verschillende verkooppunten haar TIKA-tiramisu’s blijven leveren. En hoewel ze al een tijdje geleden uit Borgerhout verhuisd is, komt ze elke maandag of dinsdag terug naar Borgerhout met een verse lading tiramisu voor de Carrefour op de Turnhoutsebaan.

 

Borgerhoutse TIKA Tiramisu start Tiramisu-bar op het Eilandje Rigastraat Turnhoutsebaan Carrefour Borgerhout TV Martica TIKA Het EilandjeBorgerhoutse TIKA Tiramisu start Tiramisu-bar op het Eilandje Rigastraat Turnhoutsebaan Carrefour Borgerhout TV Martica TIKA Het EilandjeBorgerhoutse TIKA Tiramisu start Tiramisu-bar op het Eilandje Rigastraat Turnhoutsebaan Carrefour Borgerhout TV Martica TIKA Het EilandjeBorgerhoutse TIKA Tiramisu start Tiramisu-bar op het Eilandje Rigastraat Turnhoutsebaan Carrefour Borgerhout TV Martica TIKA Het EilandjeBorgerhoutse TIKA Tiramisu start Tiramisu-bar op het Eilandje Rigastraat Turnhoutsebaan Carrefour Borgerhout TV Martica TIKA Het Eilandje