..

Nieuws uit Borgerhout

Grote verkeershinder op komst in Borgerhout Borgerhout TV Agentschap Wegen en Verkeer Luitenant Lippenslaan Plantin en Moretuslei Jef Schoenmaekers
woensdag 26 juni 2019

BORGERHOUT - Vanaf maandag 1 juli wordt de Luitenant Lippenslaan in Borgerhout richting stad voor alle verkeer afgesloten. Men verwacht gedurende twee maanden grote verkeershinder.

326
Sfeerbeelden Parade BorgerRio 2019 (video) Borgerhout TV
zaterdag 22 juni 2019

BORGERHOUT – De parade van het stadsfestival Borgerrio is zaterdag over de Turnhoutsebaan in Borgerhout getrokken. Het event trok massaal veel toeschouwers. Borgerhout TV maakte een sfeerverslag. Veel kijkplezier!

326
Zorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building Borgerhout TV
donderdag 20 juni 2019

BORGERHOUT - Zorgverleners mogen sinds kort hun auto 45 minuten gratis parkeren op de parking van Vanbreda Risk & Benefits en Cigna International Health Services aan de Plantin en Moretuslei. Dat is dankzij het project Zorgparking waar nu voor de eerste keer een privébedrijf aan meedoet.

326
Familie Marinower plaatst drie struikelstenen in Kroonstraat Borgerhout TV
donderdag 16 mei 2019

BORGERHOUT – In de Borgerhoutse Kroonstraat nummer 189 zijn in de stoep drie struikelstenen geplaatst. Daar woonden tijdens de Tweede Wereldoorlog drie leden van de familie Marinower. Ze werden door de nazi’s opgepakt en enkele dagen later in Auschwitz vergast.

326
Borgerhoutse advocate interviewt Congolese ex-presidentskandidaat (video) Tracy Enta Martin Fayulu Borgerhout TV
maandag 6 mei 2019
BORGERHOUT/ANTWERPEN – In de marge van zijn bezoek aan de Universiteit Antwerpen werd de voormalige Congolese presidentskandidaat Martin Fayulu door de Borgerhoutse advocate Tracy Enta geïnterviewd. Uiteraard over de Congolese stembusslag van december 2018 die volgens waarnemers door Fayulu overtuigend werd gewonnen. En toch is iemand anders president geworden. Aan Enta legt hij uit wat er gebeurd is.
326

Pagina's