..

Nieuws uit Borgerhout

High in the sky with Miss Belgium 2018 Angeline Flor Pua
zondag 26 augustus 2018
BORGERHOUT/DEURNE – Miss Belgium 2018 Angeline Flor Pua talks to the Belgian local tv-station Borgerhout TV about her passion for flying, about the Miss Belgium election and about her dreams. As she is an airline pilot in training she took us on a flight above Antwerp.
326
EXCLUSIEF: Borgerhout TV vloog mee met Miss België Angeline Flor Pua BAFA Frank Bicqué
donderdag 28 juni 2018

BORGERHOUT/DEURNE – Miss België 2018 en vliegtuigpiloot in opleiding Angeline Flor Pua heeft Borgerhout TV meegenomen voor een vlucht boven Antwerpen. Deze ere-burger van Borgerhout vertelt voluit over haar passie voor vliegen, over de Miss België verkiezing en over haar toekomstdromen.

326
Stadscollege zorgt voor 240 extra plaatsen in scholen in de buurt Borgerhout TV
vrijdag 22 juni 2018

ANTWERPEN/BORGERHOUT - Met de aankoop van een braakliggend terrein aan de Kerkstraat wilden de scholen Sint-Norbertus Groenstraat en Instituut Maris Stella bijkomende onderwijsplaatsen creëren. Maar dat lukte niet wegens te weinig geld. Tot de stad Antwerpen in de bres sprong.

326
Auto in brand gestoken in Borgerhout Borgerhout TV Christel Minne
donderdag 21 juni 2018

BORGERHOUT - Donderdagochtend is in de Ledeganckstraat in Borgerhout een auto volledig uitgebrand op straat. Het hevige vuur vernielde ook twee garagepoorten. Volgens het parket Antwerpen gaat het over brandstichting.

326
Miss België 2018 Angeline Flor Pua opent 12de BorgerRio Borgerhout TV
dinsdag 19 juni 2018

BORGERHOUT – Miss België 2018 zal deze zaterdag de 12de editie van Borgerrio openen. Dat werd tijdens een persconferentie in het Borgerhoutse Bar Bakeliet bekendgemaakt. En om nu al in de sfeer te komen, lieten de organisatoren en betrokken politici ter plaatse een tatoeage van BorgerRio zetten.

326

Pagina's