..

Nieuws uit Borgerhout

Twee Antwerpse thuisverplegers besmet met coronavirus Borgerhout TV covid-19 coronavirus
vrijdag 27 maart 2020

BORGERHOUT - Twee zelfstandige thuisverplegers van patiënten in de Borgerhoutse serviceflats De Fontein zijn besmet met het coronavirus. Het gaat over een 32-jarige man uit Antwerpen en een 28-jarige vrouw uit Deurne. Borgerhout TV sprak met één van hen. Eerder deze maand bezweken al vijf bewoners van de serviceflats De Fontein aan het coronavirus.

326
Turnhoutsebaan applaudisseert voor helden van de zorg Borgerhout TV
vrijdag 20 maart 2020
BORGERHOUT - Bewoners van de Turnhoutsebaan in Borgerhout applaudisseerden volop voor de helden van de zorg.
1
Borgerhoutse school Flora installeert hartreanimatietoestel Linnaeusstraat Florastraat Facility Services KS Licquid Van Breda Bakkerij Van Bogaert KBC Perry Fruit Andaluce Seafood Trix Antwerpen Ilse Legon Borgerhout TV Omar Al Jattari hartsstarter AED AED-toestel HeartSaver
donderdag 13 februari 2020

BORGERHOUT - Naast de grote schoolpoort van stedelijke basisschool Flora is een zogenaamde AED of hartstarter ingehuldigd. Dat gebeurde door de districtsschepen voor Jeugd en Senioren, in aanwezigheid van het volledige schoolteam.

326
Succesvolle dialoogavond over toekomst Stadspark Claude Marinower Fons Duchateau Tom Van den Borne Paul Cordy  Quellinstraat  Maria-Thersialei Van Eycklei Louiza-Marialei Borgerhout Tv Gazet van Borgerhout
vrijdag 7 februari 2020

ANTWERPEN - De buurtbewoners van het Stadspark hebben met beleidsmakers en experten van de stad en het district over de toekomst van het Stadspark een dialoogavond georganiseerd. Schepen Claude Marinower zei ter plaatse: “Ich bin ein Stadsparker!”

1
maandag 3 februari 2020

ANTWERPEN - Vlakbij het Antwerpse Havenhuis gaat waterleidingsbedrijf water-link een nieuw afvalwaterpompstation en een nieuw vijzelgemaal bouwen. Het officiële startschot hiervoor werd deze morgen gegeven.

326

Pagina's