Nieuws uit Borgerhout

Eco Café naast Ecohuis in Borgerhout wordt coronatestpost triage Borgerhout TV Marc Van Ranst Eco Café Turnhoutsebaan covid19
woensdag 5 augustus 2020

BORGERHOUT - Het Eco Café aan het Ecohuis aan de Turnhoutsebaan in hartje Borgerhout wordt vanaf volgende week maandag een tijdelijke coronatestpost.

326
sportevenementenbedrijf Golazo, bekend van de Antwerp 10 Miles.
dinsdag 4 augustus 2020

BORGERHOUT – Het grootschalige coronatestdorp voor Antwerpse inwoners gaat donderdag open. Het is bedoeld voor mensen die geen symptomen van corona hebben maar zich toch willen laten testen. Voor de opbouw van het dorp werd beroep gedaan op de expertise van sportevenementenbedrijf Golazo, bekend van de Antwerp 10 Miles.

326
Hekken voor coronatestdorp staan al klaar in Borgerhout Corona covid-19 Borgerhout TV Spoor Oost samentegencorona dokter Jan Stroobants Marc Van Ranst Pierre Van Damme Herman Goossens
zondag 2 augustus 2020

BORGERHOUT - Op Spoor Oost in Borgerhout staan de hekken al klaar voor de bouw van een groot coronatestdorp. Hier kunnen vanaf volgende week tot 4.000 Antwerpenaren per dag op corona getest worden.

326
Antwerpen opent volgende week Covid-testdorp op Spoor Oost Borgerhout TV Corona
donderdag 30 juli 2020

BORGERHOUT/ANTWERPEN - Op de site Spoor Oost in Borgerhout in Antwerpen verschijnt volgende week een soort drive-in waar 500 tot 4.000 coronatesten per dag kunnen gebeuren. Hiermee wil men de grote druk op Antwerpse huisartsen, spoeddiensten en labo's wegnemen.

326
Besmet met corona en toch gaan werken Turnhoutsebaan Marc Van Ranst Borgerhout TV Corona Covid19
maandag 27 juli 2020

BORGERHOUT – In Borgerhout werd maandag iemand betrapt die ondanks een besmetting met corona is blijven werken in een buurtwinkel. Marc Van Ranst noemt dit gedrag “dom, asociaal en gevaarlijk!”.

326

Pagina's