Nieuws uit Borgerhout

Gele voertuigen en planten op acht parkeerplaatsen van de Turnhoutsebaan Borgerhout TV
vrijdag 18 september 2020
BORGERHOUT - Vier gele voertuigen staan sinds vrijdagochtend op verschillende parkeerplaatsen van de Turnhoutsebaan. Op vier andere parkeerplaatsen werden grasmatten en planten gezet. Om 11uur wordt hierover een persconferentie gegeven.
326
Schepen Tom Meeuws op zoek naar nieuwe partner voor Peperbus Unizo Borgerhout TV
vrijdag 11 september 2020

BORGERHOUT – Schepen voor Erediensten Tom Meeuws is op zoek naar een nieuwe partner en invulling voor de Peperbus in Borgerhout. Hij wil hierover met het districtsbestuur van Borgerhout samenzitten. Meeuws neemt dit initiatief omdat Unizo zich onverwacht uit het Peperbusproject heeft teruggetrokken.

326
Brug over Plantin en Moretuslei wordt fiets- en wandelpad Koen Kennis Borgerhout TV
vrijdag 4 september 2020

BORGERHOUT – De brug over de Plantin en Moretuslei zal een fiets- en wandelpad krijgen. “Hiermee willen we een veilige doorsteek voor voetgangers en fietsers creëren en de wijken Zurenborg, Borgerhout intra muros en Antwerpen-Noord met elkaar verbinden,” zegt schepen voor mobiliteit Koen Kennis.

326
Schepen Jinnih Beels in Borgerhoutse school op eerste schooldag De Horizon Borgerhout TV Stedelijk onderwijs Antwerpen bedrijfsdirecteur Gonda Verhaert
dinsdag 1 september 2020

BORGERHOUT - Stedelijke basisschool De Horizon in Borgerhout kreeg op de eerste schooldag van het schooljaar meteen bezoek van de Antwerpse schepen voor onderwijs Jinnih Beels. Aan Borgerhout TV zei ze dat eventuele leerachterstand door corona op maat van elke leerling aangepakt moet worden.

326
Vier aanslagen dit weekend: twee in Borgerhout en twee in Deurne Borgerhout TV
maandag 24 augustus 2020

BORGERHOUT/DEURNE – Het voorbije weekend gebeurden in Borgerhout en in Deurne vier aanslagen. Zaterdagnacht ontplofte in Borgerhout in de Godtsstraat een handgranaat. Een nacht eerder werd achter de hoek in de Beukenstraat ook al een woning beschoten. In het naburige district Deurne werd zaterdagnacht in de Kerkhofweg een voordeur door een explosie volledig vernield. En zondagnacht ontplofte opnieuw een handgranaat in de De Gryspeerstraat in Deurne.

326

Pagina's