Nieuws uit Borgerhout

Foto's van lege Turnhoutsebaan te zien in autoparking Pak ze aan de Turnhoutsebaan Borgerhout TV Citibee Eliaertsstraat fietspad verkeersveiligheid
zaterdag 30 mei 2020

BORGERHOUT – De foto’s die tijdens de corona-lockdown op een lege Turnhoutsebaan werden genomen, zijn sinds gisteren elk weekend te zien in een autoparking in de Eliaertsstraat.

326
Nieuwe geluidsschermen voor Tuinwijk in Borgerhout Borgerhout TV Tom Meeuws Vlaams minister voor mobiliteit en openbare werken Lydia Peeters Vlaamse regering E313
vrijdag 29 mei 2020

BORGERHOUT - De Tuinwijk in Borgerhout krijgt langsheen de E313 nieuwe geluidschermen. Ze worden betaald door de stad Antwerpen en door de Vlaamse regering. De werken starten al op 13 juni en zullen een maand duren.

326
Passerelle Schijnpoort officieel geopend Koen Kennis Borgerhout TV Sportpaleis Lotto Arena Noordersingel Schijnpoortweg Spoor Oost Sinksenfoor
woensdag 27 mei 2020

BORGERHOUT/ANTWERPEN - De passerelle aan Schijnpoort is deze ochtend officieel geopend. Via deze nieuwe brug kunnen voetgangers en fietsers de Noordersingel en de Schijnpoortweg oversteken richting Sportpaleis en Lotto Arena.

326
Verkeer op Plantin en Moretuslei over één rijstrook in elke richting Borgerhout TV Wegen en verkeer Claude Marinower
woensdag 27 mei 2020

BORGERHOUT - Op de Plantin en Moretuslei (N184) moet het verkeer sinds maandag in beide richtingen over één rijstrook rijden en dit tot 10 juni. Ondanks de coronacrisis liggen de werken daar goed op schema.

326
Marc Van Ranst wenst alle moslims Eid Mubarak toe Borgerhout TV ramadan 2020 Turnhoutsebaan coronavirus
maandag 25 mei 2020

BORGERHOUT – Professor viroloog Marc Van Ranst heeft alle moslims in België Eid Mubarak of een gezegend feest toegewenst. Dat deed hij zondagavond in een terugblik bij Borgerhout TV over de voorbije ramadan.

326

Pagina's