..

Nieuws uit Borgerhout

Duizend cursisten per jaar op nieuwe locatie in Borgerhout Open School Antwerpen Borgerhout TV Turnhoutsebaan
vrijdag 30 augustus 2019

BORGERHOUT - Open School Antwerpen heeft zich in het bekende gebouw “Vooruitzicht” op de Turnhoutsebaan 186 in Borgerhout gevestigd. Daar zal deze school per jaar aan ongeveer 1.000 cursisten cursussen basiseducatie geven.

326
Plantin en Moretuslei opnieuw op één rijstrook Agentschap Wegen en Verkeer Gilles Van Goethem Borgerhout TV Gazet Van Borgerhout
maandag 19 augustus 2019

BORGERHOUT - Vanaf maandag 19 augustus moet het verkeer op de Plantin en Moretuslei stadinwaarts en staduitwaarts over één rijstrook rijden. Dat is het gevolg van riolerings- en wegenwerken.

326
Grote verkeershinder op komst in Borgerhout Borgerhout TV Agentschap Wegen en Verkeer Luitenant Lippenslaan Plantin en Moretuslei Jef Schoenmaekers
woensdag 26 juni 2019

BORGERHOUT - Vanaf maandag 1 juli wordt de Luitenant Lippenslaan in Borgerhout richting stad voor alle verkeer afgesloten. Men verwacht gedurende twee maanden grote verkeershinder.

326
Sfeerbeelden Parade BorgerRio 2019 (video) Borgerhout TV
zaterdag 22 juni 2019

BORGERHOUT – De parade van het stadsfestival Borgerrio is zaterdag over de Turnhoutsebaan in Borgerhout getrokken. Het event trok massaal veel toeschouwers. Borgerhout TV maakte een sfeerverslag. Veel kijkplezier!

326
Zorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building Borgerhout TV
donderdag 20 juni 2019

BORGERHOUT - Zorgverleners mogen sinds kort hun auto 45 minuten gratis parkeren op de parking van Vanbreda Risk & Benefits en Cigna International Health Services aan de Plantin en Moretuslei. Dat is dankzij het project Zorgparking waar nu voor de eerste keer een privébedrijf aan meedoet.

326

Pagina's