..

Nieuws uit Borgerhout

woensdag 22 november 2017

BORGERHOUT – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) hoopt voor 6u morgenochtend de Antwerpse ring volledig te kunnen vrijgeven. Een vrachtwagen had daar ter hoogte van Borgerhout in de richting van Nederland een deel van zijn lading siliconen verloren.

326
Blijf uit de buurt van Antwerpse ring Borgerhout TV
woensdag 22 november 2017

BORGERHOUT – Op de Antwerpse ring blijven ook tijdens de avondspits van woensdag twee rijstroken dicht in de richting van Nederland. Wegen en Verkeer adviseert om de ring ter hoogte van Borgerhout te vermijden.

326
Dag van de Jeugdbeweging gestart op Astridplein Borgerhout TV
vrijdag 20 oktober 2017

ANTWERPEN/BORGERHOUT – Op het Antwerpse Astridplein hebben 2500 jongeren de aftrap gegeven van de Dag van de Jeugdbeweging. Dat gebeurde om zeven uur ’s ochtends met een gratis ontbijt en live muziek.

326
Bart de Wever: “Dit was pure verkeersterreur!” Borgerhout TV
maandag 16 oktober 2017

BORGERHOUT/ANTWERPEN – Antwerps burgemeester Bart De Wever noemt de roekeloze trouwstoet van voorbije zaterdag op de Turnhoutsebaan in Borgerhout pure verkeersterreur. Dat zei hij in een reactie aan Borgerhout TV.

326
Politie stopt roekeloze trouwstoet in Borgerhout (video)
zondag 15 oktober 2017

BORGERHOUT - De politie van Antwerpen heeft zaterdagnamiddag een colonne van tien auto’s klemgereden in de Kroonstraat in Borgerhout. Het ging om een trouwstoet die kort daarvoor driftig toeterend de tram-bus-baan en enkele kruispunten van de Turnhoutsebaan had geblokkeerd.

326

Pagina's