..

Nieuws uit Borgerhout

Man krijgt messteek op Turnhoutsebaan Borgerhout TV
donderdag 10 januari 2019

BORGERHOUT - Een 41-jarige man kreeg donderdagnamiddag in Borgerhout een messteek in zijn been. Dat gebeurde na een woordenwisseling ter hoogte van het kruispunt Turnhoutsebaan/Kroonstraat.

326
Krijgt de Turnhoutsebaan een fietspad? Annick De Ridder Borgerhout TV Jinnih Beels
maandag 24 december 2018

BORGERHOUT – Krijgt de Turnhoutsebaan in Borgerhout eindelijk een fietspad? Volgens het Ontwerp Bestuursakkoord Antwerpen 2019-2024 wel.

326
Zeven kilo cocaïne en zes arrestaties bij drugsonderzoek Borgerhout Turnhoutsebaan Parket Antwerpen Sylvie Van Baden
dinsdag 18 december 2018

BORGERHOUT – Bij de huiszoekingen van maandagavond werd in Borgerhout zeven kilo cocaïne gevonden. Zes personen werden gearresteerd. Dat verklaarde de woordvoerder van het Parket Antwerpen aan Borgerhout TV.

326
Celstraf voor geweld tegen politie op Turnhoutsebaan (foto) Borgerhout
dinsdag 11 december 2018

ANTWERPEN/BORGERHOUT – De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft vijf jongeren veroordeeld wegens geweldpleging tegen twee politieagenten op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. De rechter sprak effectieve celstraffen, celstraffen met uitstel en werkstraffen uit.

326
The Vandal wint Borgerhoutse Ondernemers Award BOhA Borgerhout TV Toon Claessens
dinsdag 4 december 2018

BORGERHOUT -In het Districtshuis van Borgerhout is voor de allereerste keer de BOhA, de Borgerhoutse Ondernemers Award uitgereikt. De prijs werd in de wacht gesleept door de ontwerper van het kledingmerk The Vandal.

326

Pagina's