..

Nieuws uit Borgerhout

Ring in Borgerhout wordt ’s nachts 15 minuten afgesloten Borgerhout TV
vrijdag 15 november 2019

BORGERHOUT – Op 18 en 20 november zal de ring ter hoogte van Borgerhout in de richting van Nederland om twee uur ’s nachts gedurende 15 minuten afgesloten worden.

326
Ringfietspad loopt voortaan onder Stenenbrug in Borgerhout Koen Kennis
vrijdag 8 november 2019

BORGERHOUT - Het Ringfietspad tussen de Stenenbrug en de Luitenant Lippenslaan in Borgerhout is vernieuwd. Het loopt voortaan niet meer over de Stenenbrug maar wel eronder. Het fietspad is breder geworden en er zijn ook geluidsbermen aangelegd.

326
Recyclagepark van Borgerhout klaar tegen midden 2020 Fons Duchateau Borgerhout TV Noordersingel
zaterdag 19 oktober 2019

BORGERHOUT - Aan de Noordersingel in Borgerhout heeft schepen voor stads-en buurtonderhoud Fons Duchateau de allereerste betonnen elementen van het nieuw recyclagepark van Borgerhout geplaatst. “Eindelijk!”, zullen veel Borgerhoutenaren denken. Als alles volgens plan verloopt, wordt het nieuw recyclagepark vanaf midden volgend jaar in gebruik genomen.

326
BorgerHub in ex-vredegerecht van Borgerhout Borgerhout TV Froya Deryckere
vrijdag 18 oktober 2019

BORGERHOUT - In het voormalig vredegerecht van Borgerhout bevindt zich sinds kort BorgerHub. Dat is een plek op de Turnhoutsebaan waar men onder andere kan winkelen, werken, vergaderen, lunchen en ook koffiedrinken.

326
Brasserie Reuzenhof boos op organisator Reuzenstoet Borgerhout TV Turnhoutsebaan De Griffier
dinsdag 1 oktober 2019

BORGERHOUT – Verschillende horeca uitbaters en handelaars van de Turnhoutsebaan zijn boos omdat de Reuzenstoet dit jaar niet voor hun zaak is gepasseerd. Vooral bij brasserie Het Reuzenhof is de wrevel over deze breuk met de traditie groot.

1

Pagina's