Nieuws uit Borgerhout

Borgerhoutse kunstenaar Leo Reijnders exposeert in hartje Antwerpen Wolkenbreier Borgerhout TV Borgerhout SPACE60
vrijdag 8 september 2023

BORGERHOUT - De Borgerhoutse kunstenaar Leo Reijnders heeft met de “Summer of Leo” een grote expo lopen in hartje Antwerpen. Zo stelt hij maar liefst 50 van zijn werken tentoon in galerij SPACE60 op Klapdorp nummer 60.

326
Tram- en bushalte Drink wordt gedeeltelijk verplaatst schepen Koen Kennis Turnhoutsebaan Drink Eliaertsstraat De Lijn
woensdag 12 juli 2023

BORGERHOUT - De tram- en bushalte Drink op de Turnhoutsebaan in Borgerhout wordt na de vakantie drastisch gewijzigd. De halte stad uitwaarts krijgt dan een plaats enkele tientallen meters dichter bij de stad.

326
dinsdag 6 juni 2023
BORGERHOUT - Deze 360 graden luchtbeelden van oud-Borgerhout werden vanuit een torenkraan in de Zonstraat gemaakt. Zie je jouw huis of jouw dak? Geef dan een like op Instagram of op Facebook.
326
Borgerhoutenaar werkt elke dag tientallen meters boven de grond Borgerhout TV Zonstraat Anthony Cranes torenkraan
dinsdag 30 mei 2023

BORGERHOUT – Dinsdag stond in de Zonstraat in Borgerhout heel de dag een metershoge torenkraan die door Borgerhoutenaar Jo Muylle werd bestuurd.

326
Gratis proeven in nieuw Ethiopisch restaurant Gursha in Borgerhout Borgerhout TV Mekdes Tadesse
donderdag 11 mei 2023

BORGERHOUT – Vlakbij de Turnhoutsebaan in Borgerhout heeft het Ethiopisch restaurant Gursha de deuren geopend. Kokkin en eigenares Mekdes Tadesse noemt de Ethiopische keuken fascinerend. Zij organiseert zondagmiddag 14 mei een gratis proeverij voor mensen die deze Afrikaanse keuken willen leren kennen.

326

Pagina's