Nieuws uit Borgerhout

Rucon Gembo in de studio bij Borgerhout TV Christopher Pegg
vrijdag 12 april 2024

BORGERHOUT - In de studio van Borgerhout TV praat Christopher Pegg de hoofdcoach van basketbalploeg Rucon Gembo over de eerste wedstrijd van de play offs.

326
Tram of tarm op Turnhoutsebaan in Borgerhout
zondag 10 maart 2024
Borgerhout - Op de Turnhoutsebaan in Borgerhout hadden schilders een schrijffout gemaakt bij het spuiten van het woord "TRAM" op de trambusbedding ter hoogte van de Eliaertsstraat. In plaats van TRAM spoten ze TARM. Die fout is intussen hersteld.
326
Minister Annelies Verlinden pleit met haar boek Eerlijk Gezegd voor meer warmte en verbondenheid in regering en samenleving  Borgerhout TV Lannoo
maandag 15 januari 2024

ANTWERPEN/BORGERHOUT – Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) vertelt in haar boek “Eerlijk Gezegd” waarom ze in de politiek stapte en hoe ze beleid wil maken. Naast een interessante inkijk achter de schermen van de Belgische regering geeft Verlinden haar visie over leiderschap. En over het belang van warmte en verbondenheid in de regering en in de samenleving. Donderdag lanceerde ze haar boek officieel in galerij Fine Arts & Gallery in Antwerpen. Borgerhout TV kon haar na heel lang wachten interviewen.

326
Borgerhoutse kunstenaar Leo Reijnders exposeert in hartje Antwerpen Wolkenbreier Borgerhout TV Borgerhout SPACE60
vrijdag 8 september 2023

BORGERHOUT - De Borgerhoutse kunstenaar Leo Reijnders heeft met de “Summer of Leo” een grote expo lopen in hartje Antwerpen. Zo stelt hij maar liefst 50 van zijn werken tentoon in galerij SPACE60 op Klapdorp nummer 60.

326
Tram- en bushalte Drink wordt gedeeltelijk verplaatst schepen Koen Kennis Turnhoutsebaan Drink Eliaertsstraat De Lijn
woensdag 12 juli 2023

BORGERHOUT - De tram- en bushalte Drink op de Turnhoutsebaan in Borgerhout wordt na de vakantie drastisch gewijzigd. De halte stad uitwaarts krijgt dan een plaats enkele tientallen meters dichter bij de stad.

326

Pagina's