..

Nieuws uit Borgerhout

Struikelstenen voor slachtoffers nazivervolging WOII in Borgerhout Moorkensplein Stolpersteine
woensdag 6 maart 2019

BORGERHOUT - Aan het Moorkensplein in Borgerhout zijn twee vergulde, zogenaamde Stolpersteine geplaatst . Dat zijn struikelstenen die in de stoep voor het huis van slachtoffers van de nazivervolging uit de Tweede Wereldoorlog worden gelegd.

326
Telenet-aansluitingen in Borgerhout verstoord
donderdag 21 februari 2019

BORGERHOUT – In de omgeving van de Turnhoutsebaan in Borgerhout zijn verschillende aansluitingen van Telenet onderbroken. De hinder zou tot 15u00 duren.

326
Grote rampoefening in Antwerpse haven
maandag 18 februari 2019

ANTWERPEN - In het kader van een rampoefening gebeurde in het Albertdok een fictieve aanvaring tussen een cargoschip en een riviercruiseschip. Door de botsing viel een deel van de 140 passagiers van het cruiseschip in het ijskoude water. Na een noodoproep snelden hulpdiensten van verschillende disciplines ter plaatse voor een reddings- en evacuatieoperatie. Aan de oefening deden meer dan 300 figuranten en deelnemers mee.

326
Man krijgt messteek op Turnhoutsebaan Borgerhout TV
donderdag 10 januari 2019

BORGERHOUT - Een 41-jarige man kreeg donderdagnamiddag in Borgerhout een messteek in zijn been. Dat gebeurde na een woordenwisseling ter hoogte van het kruispunt Turnhoutsebaan/Kroonstraat.

326
Krijgt de Turnhoutsebaan een fietspad? Annick De Ridder Borgerhout TV Jinnih Beels
maandag 24 december 2018

BORGERHOUT – Krijgt de Turnhoutsebaan in Borgerhout eindelijk een fietspad? Volgens het Ontwerp Bestuursakkoord Antwerpen 2019-2024 wel.

326

Pagina's