Nieuws uit Borgerhout

Honderdduizend gratis tulpen op Koningin Astridplein in Antwerpen Borgerhout TV
zaterdag 21 januari 2023

ANTWERPEN - Op het Koningin Astridplein, pal voor het centraal station van Antwerpen, worden vanaf één uur duizenden gratis tulpen geplukt. Deze tulpenplukactie is meteen de start van het voorjaarsbloeiersseizoen van de Belgische sierteelt.

326
Vettige vegan op vrijdag bij Plantbar Jacqueline in Borgerhub Hanne Sofie Jorien Hubrechts Turnhoutsebaan Borgerhout TV
vrijdag 13 januari 2023

BORGERHOUT - Drie zussen hebben de bekende plantbar in Borgerhub op de Turnhoutsebaan in Borgerhout overgenomen. Voortaan heet deze plek Plantbar Jacqueline waar elke vrijdagavond een vettige vegan wordt georganiseerd.

326
Twee ministers luisteren naar deelnemers mensenketting Borgerhout Benjamin Dalle Annelies Verlinden Jes Kras samen op straat Saamo Zermatt Terlooplein Borgerhout TV
woensdag 14 december 2022

BORGERHOUT - Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden en minister van Jeugd Benjamin Dalle luisterden zaterdag aandachtig naar de vrijwilligers die na de WK-matchoverwinningen van Marokko de feestvierders met een spontane mensenketting in toom hielden en de rust bewaarden.

326
Sociale organisatie SAAMO koopt oud bankgebouw op Turnhoutsebaan Borgerhout TV
vrijdag 9 december 2022

BORGERHOUT - Het voormalige BNP Paribas Fortis-gebouw op de Turnhoutsebaan in Borgerhout is verkocht aan de sociale opbouworganisatie SAAMO Antwerpen. Dat bevestigen zowel de verkoper als de koper aan Borgerhout TV. Het pand van 750 vierkante meter wordt vanaf volgend jaar de thuishaven van het sociaal secretariaat van SAAMO.

326
Borgerhoutse TIKA Tiramisu start Tiramisu-bar op het Eilandje Rigastraat Turnhoutsebaan Carrefour Borgerhout TV Martica TIKA Het Eilandje
maandag 5 december 2022

BORGERHOUT -De 26-jarige Martica uit Borgerhout levert elke week aan de Carrefour op de Turnhoutsebaan een verse lading zelfbereide “TIKA Tiramisu”. Maar omdat deze tiramisu zonder alcohol en eieren zo’n groot succes kent, is Martica nu ook met een echte Tiramisu-bar gestart.

326

Pagina's