..

Nieuws uit Borgerhout

Frieterij gaat vandaag open in Borgerhout Borgerhout TV
woensdag 23 mei 2018

BORGERHOUT – Op de Generaal Eisenhouwerlei nummer 19 opent binnen enkele uren een Frieterij. Vanaf woensdagnamiddag vier uur gaan in dit artisanaal frituur de eerste versgesneden frietjes over de toonbank.

326
Ex-kopvrouw van CD&V krijgt in Borgerhout derde plaats bij N-VA Eva Van Keer Borgerhout TV
vrijdag 18 mei 2018

BORGERHOUT - De voormalige lijsttrekker van CD&V Borgerhout Eva Van Keer komt bij de lokale verkiezingen van 2018 op voor N-VA. Ze krijgt de derde plaats op de kieslijst. Van Keer is de tweede Borgerhoutse politica die voor de stembusgang van dit jaar van partij veranderd.

326
Borgerhoutse advocate verliet Groen en koos voor Open Vld  Borgerhout TV Tracy Enta
vrijdag 18 mei 2018

BORGERHOUT - De Borgerhoutse advocate Tracy Enta zetelde tot voor kort voor Groen in de districtsraad van Borgerhout. Maar enkele weken geleden nam ze ontslag en stapte ze over naar Open VLD. Borgerhout TV vroeg haar waarom ze deze opmerkelijke overstap heeft gemaakt.

326
Vechten voor Rechten in het EcoHuis Tracy Enta Lieselotte Thys Yasmina Akhandaf  Open Vld Borgerhout TV
donderdag 3 mei 2018

BORGERHOUT - In het EcoHuis in Borgerhout hebben drie vrouwen gedebatteerd over gelijke rechten en mensenrechten. Uit het panelgesprek bleek dat die strijd anno 2018 nog steeds belangrijk is.

326
Eerste schoolstraat van Borgerhout is een feit Mariagaarde Borgerhout TV (video)
vrijdag 27 april 2018

BORGERHOUT - Basisschool Mariagaarde in de Griffier Schobbenslaan heeft als eerste school van Borgerhout een schoolstraat. Dat betekent dat de straat een half uur voor de start en voor het einde van de schooldag voor gemotoriseerd verkeer afgesloten wordt. Schepen voor Onderwijs Claude Marinower is voorstander van nog meer schoolstraten moedigt alle scholen aan om ook een schoolstraat aan te vragen bij de stad.

326

Pagina's