Heel wat volk op opening Bar Brul in Borgerhout (video)

za 7 okt 2017 - 01:32 -- redactie

BORGERHOUT - Het vroegere Café Wilson aan de hoek van het Te Boelaerpark en de Gitschotellei is vrijdagavond terug opengegaan. Het kreeg de naam Bar Brul en wil een frisse, nieuwe ontmoetingsplek zijn voor jong en oud uit de buurt.

Co-uitbater Juul de Roover vertelt aan Borgerhout TV dat hij en zijn collega’s heel trots zijn op het resultaat dat in zo’n kort tijdbestek neergezet werd. “Bar Brul is echt een café voor iedereen. We voelden tijdens onze verbouwingen meteen de interesse van de mensen uit de buurt voor ons project. Dat waren heel fijne en warme contacten met de buurtbewoners,” zegt hij.

Brasserie Parisienne

Het vroegere Café Wilson werd door het team dat eerder al Bahnhof, Borgerwood, Bar Gloed, Klub Goud en A-tower neerzette, op korte tijd omgetoverd tot een ware brasserie Parisienne. “De mensen die café Wilson nog van vroeger kennen, zullen versteld staan want we hebben vrijwel alles veranderd. Het café is opnieuw geschilderd en de toog en de toiletten zijn zwaar onder handen genomen,” verduidelijkt Juul.

Eten en drinken

Het drankenassortiment van Bar Brul focust op lokale kwaliteit, met een gevarieerd aanbod én aandacht voor bio- & suikervrije producten. De eetkaart beperkt zich tot een dagsoep, croque uit het vuistje en wat fingerfood.

Zenuwen

Aan het begin van de eerste avond van Bar Brul geeft Juul grif toe dat de zenuwen gespannen staan. “Het zijn de eerste uurtjes en zelfs de eerste minuten van onze openingsavond. Het is heel spannend, we zijn heel enthousiast en ik denk dat het vanavond nog heel lang gaat duren,” zegt hij tevreden. 

Heel wat volk op opening Bar Brul in Borgerhout Borgerhout TVHeel wat volk op opening Bar Brul in Borgerhout Borgerhout TVHeel wat volk op opening Bar Brul in Borgerhout Borgerhout TVHeel wat volk op opening Bar Brul in Borgerhout Borgerhout TVHeel wat volk op opening Bar Brul in Borgerhout Borgerhout TVHeel wat volk op opening Bar Brul in Borgerhout Borgerhout TVHeel wat volk op opening Bar Brul in Borgerhout Borgerhout TVHeel wat volk op opening Bar Brul in Borgerhout Borgerhout TV