-- redactie
Corona reduceert Borgerhoutse Reuzenstoet tot de vier Reuskens Borgerhout TV Stef Lauwers

BORGERHOUT - De bekende reuzenstoet van Borgerhout zal dit jaar alleen uit de vier Reuskens bestaan. Omwille van corona wil men massabijeenkomsten vermijden. Daarom is er een ander traject met specifieke haltes voorzien. Dat traject is langer waardoor de stoet over twee dagen wordt verspreid.

Goede start voor Cinema Oost (video)

Goede start voor Cinema Oost Arne Brinckman Ben Segers Spoor Oost Borgerhout TV

BORGERHOUT – De openluchtcinema Cinema Oost op Spoor Oost in Borgerhout is zaterdagavond goed van start gegaan. Er staan tijdens deze zomermaanden nog vijf filmavonden op het programma.

Borgermap moedigt lokaal shoppen en consumeren aan (video)

Borgermap moedigt lokaal shoppen en consumeren aan Borgerhout TV Luc Moerkerke Herman Verbruggen Alain Herremans Joost Sierens Boho 2140 Winkelhieren Lekker Lokaal is Fenomenaal Groetjes uit Borgerhout FC De Kampioenen

BORGERHOUT - De Borgermap is een stratenplan met een overzicht van Borgerhoutse winkels, horeca en bezienswaardigheden. Hiermee wil het district Borgerhout inwoners tot lokaal shoppen en consumeren aansporen. Handelaarsorganisatie BOHO 2140 lanceert dezelfde boodschap met de sticker “Lekker Lokaal is Fenomenaal”.

6 miljoen euro voor ontharding van de stad dankzij ‘Antwerpen Breekt Uit’ (video)

6 miljoen euro voor ontharding van de stad dankzij ‘Antwerpen Breekt Uit’ Claude Marinower Hans Maes Borgerhout TV

BORGERHOUT - De stad Antwerpen wil extra ruimte creëren voor groen en water. “Onder de noemer ‘Antwerpen Breekt Uit’ heeft de stad 6 miljoen euro vrijgemaakt voor het ontharden van nog meer pleinen, woon- en tuinstraten,” zegt schepen voor openbaar domein Claude Marinower aan Borgerhout TV. Alle Antwerpse districten mogen locaties en straten voorstellen.

De Dorstige Joggers van Bar Bakeliet (video)

Laar, Bar Bakeliet, de dorstige joggers, Bar Bakeliet Running Team, Borgerhout TV

BORGERHOUT – Twee keer per week spreekt een groep joggers af op het Laar ter hoogte van Bar Bakeliet. Het zijn de Dorstige Joggers ook bekend als het Bar Bakeliet Running Team.

Pagina's

Subscribe to