Most read

Borgerhoutse school heeft eerste klimaatvriendelijke schoolpoortbord van Antwerpen (video)

ma 28 sep 2020 - 14:23 -- redactie
Borgerhoutse school heeft eerste klimaatvriendelijke schoolpoortbord van Antwerpen basisschool De Zevensprong Borgerhout Helmstraat schepen Tom Meeuws  EcoHuis natuurspeelplaats Borgerhout TV

BORGERHOUT – Basisschool De Zevensprong in Borgerhout heeft het eerste klimaatvriendelijke schoolpoortbord van de stad. Het werd er gehangen door schooldirecteur Hilde Hendrickx en schepen voor leefmilieu Tom Meeuws. Het is meteen de start van een vernieuwd klimaattraject waarop Antwerpse scholen kunnen intekenen om hun school klimaatvriendelijker te maken.

Vier aanslagen dit weekend: twee in Borgerhout en twee in Deurne (video)

ma 24 aug 2020 - 09:25 -- redactie
Vier aanslagen dit weekend: twee in Borgerhout en twee in Deurne Borgerhout TV

BORGERHOUT/DEURNE – Het voorbije weekend gebeurden in Borgerhout en in Deurne vier aanslagen. Zaterdagnacht ontplofte in Borgerhout in de Godtsstraat een handgranaat. Een nacht eerder werd achter de hoek in de Beukenstraat ook al een woning beschoten. In het naburige district Deurne werd zaterdagnacht in de Kerkhofweg een voordeur door een explosie volledig vernield. En zondagnacht ontplofte opnieuw een handgranaat in de De Gryspeerstraat in Deurne.

Coronatestdorp op Spoor Oost in Borgerhout opent donderdag (video)

di 4 aug 2020 - 09:54 -- redactie
sportevenementenbedrijf Golazo, bekend van de Antwerp 10 Miles.

BORGERHOUT – Het grootschalige coronatestdorp voor Antwerpse inwoners gaat donderdag open. Het is bedoeld voor mensen die geen symptomen van corona hebben maar zich toch willen laten testen. Voor de opbouw van het dorp werd beroep gedaan op de expertise van sportevenementenbedrijf Golazo, bekend van de Antwerp 10 Miles.

Pagina's