Bouger Bouger is schot in de roos voor Borgerhout (video)

BORGERHOUT - Voorbije zondag was het weer Bouger-Bouger op het Krugerplein in Borgerhout. Onder een stralende zon trok de vijfde editie van deze gezellige rommelmarkt zo’n 60 standhouders die hun oude maar ook nieuwe spulletjes aan toffe prijzen aanboden. Met succes want langsheen de straten rond het Krugerplein passeerden zondag tussen de 2.000 en 3.000 bezoekers.

Kinderen

Gezelligheid alom en zeker ook voor de talrijke kinderen die zich op de speeltuigen van het Krugerplein naar hartenlust amuseerden. Af en toe met de broodnodige hulp van een papa zoals hier op de grote klimspin.

Bar Leon

Op het terras van Bar Leon was het dan weer drummen geblazen om na het speel- en koopplezier bij een drankje of een hapje verder te genieten van een stralende dag. 

Bouger Bouger is schot in de roos voor BorgerhoutBouger Bouger is schot in de roos voor BorgerhoutBouger Bouger is schot in de roos voor BorgerhoutBouger Bouger is schot in de roos voor BorgerhoutBouger Bouger is schot in de roos voor BorgerhoutSpeelplezier tijdens Bouger Bouger op KrugerpleinSpeelplezier tijdens Bouger Bouger op KrugerpleinSpeelplezier tijdens Bouger Bouger op Krugerplein