corona

Wibra maakt rush op Dasty mee (video)

za 31 okt 2020 - 15:37 -- redactie
Wibra maakt rush op Dasty mee Borgerhout TV Claudine Nachtergaele Corona lockdown Turnhoutsebaan

BORGERHOUT/ANTWERPEN – De 36 pas geopende winkels van het nieuwe Wibra België maken een ware rush op de producten van Dasty mee. “Dankzij onze Dasty kregen wij opnieuw heel veel klanten over de vloer. Het is een overrompelend succes deze week,” bevestigt Country Director Wibra België Claudine Nachtergaele aan Borgerhout TV. Wibra is van plan om tijdens de lockdown de Dastyproducten via click en collect aan te bieden.

Marc Van Ranst: “We moeten deze golf onder controle krijgen!” (video)

za 25 jul 2020 - 23:07 -- redactie
Marc Van Ranst: “We moeten deze golf onder controle krijgen!” Borgerhout TV Corona

BORGERHOUT – “Ik denk dat de planning om de scholen terug te starten op 1 september nog altijd haalbaar is. Maar dan moeten we nu echt wel ons best doen om deze golf weer naar beneden te krijgen,” zegt professor Marc Van Ranst aan Borgerhout TV. In het interview praat hij ook over de maatregelen in de provincie Antwerpen, over hoe lang deze epidemie nog kan duren, over een mogelijke derde golf en over het Offerfeest eind deze maand.

Casemanagers helpen bij lokale contact tracing in Borgerhout (video)

za 25 jul 2020 - 11:27 -- redactie
Casemanagers helpen bij lokale contact tracing in Borgerhout Corona Cathy Berx Borgerhout TV Marc Van Ranst

BORGERHOUT – Patiënten in Borgerhout bij wie een positieve coronatest werd vastgesteld, worden sinds vrijdag door ‘casemanagers’ gecontacteerd. Dat zijn medisch geschoolde vrijwilligers die kwetsbare patiënten telefonisch of tijdens een huisbezoek uitleg geven over de contact tracing van de Vlaamse overheid. Deze casemanagers volgen ook de thuisisolatie mee op. Het is een pilootproject dat Antwerps gouverneur Cathy Berx vorige week had aangekondigd.

Pagina's

Subscribe to RSS - corona