Reusachtig schilderij “Save Summer 2021” op gevel Turnhoutsebaan (video)

di 11 mei 2021 - 11:03 -- redactie

BORGERHOUT – De Borgerhoutse kunstenaar Leo Reijnders, ook bekend als De Wolkenbreier, heeft een schilderij van 30 vierkante meter groot geschilderd. Het draagt de naam “Save Summer 2021”. “Het is de bedoeling dat het de zomer van 2021 gaat redden,” zegt Leo aan Borgerhout TV.

Reusachtig

Het reusachtige werk wordt aan de gevel van het bekende naaiwinkeltje Solderie Stunt op de Turnhoutsebaan nummer 74 in Borgerhout gehangen. Leo doet hiervoor beroep op een klein legertje helpers en een hoogtewerker. De operatie is dinsdagochtend gestart en zal in de loop van de dag klaar zijn. Het werk “Save Summer 2021” blijft verschillende maanden aan de gevel van Solderie Stunt hangen.

 

Reusachtig schilderij “Save Summer 2021” op gevel Turnhoutsebaan Borgerhout TV Solderie Stunt Leo Reijnders WolkenbreierReusachtig schilderij “Save Summer 2021” op gevel Turnhoutsebaan Borgerhout TV Solderie Stunt Leo Reijnders WolkenbreierReusachtig schilderij “Save Summer 2021” op gevel Turnhoutsebaan Borgerhout TV Solderie Stunt Leo Reijnders WolkenbreierReusachtig schilderij “Save Summer 2021” op gevel Turnhoutsebaan Borgerhout TV Solderie Stunt Leo Reijnders WolkenbreierReusachtig schilderij “Save Summer 2021” op gevel Turnhoutsebaan Borgerhout TV Solderie Stunt Leo Reijnders Wolkenbreier