Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat (video)

vr 12 feb 2021 - 11:43 -- redactie

BORGERHOUT – De afbraakwerken van het gebouw in de Bouwensstraat waar de voormalige fitness Basic-Fit gevestigd was, zijn volop bezig. “Na ongeveer een periode van 2 à 3 weken zullen de echte bouwwerken beginnen. We graven vervolgens de parking uit en starten dan met de bouw van 24 appartementen en 2 penthouses, “ vertelt Didier Lins van Listed Property.  

Haex Bouwonderneming

Fitnessketen Basic-Fit was eigenaar van de grond in de Bouwensstraat maar verkocht deze aan de Limburgse bouwonderneming Haex. Na de oplevering van de nieuwbouw zal Basic-Fit de volledige benedenverdieping ervan huren.

Binst Architects  

Haex Bouwonderneming is dus de bouwheer van het project en ging voor het ontwerp in zee met Binst Architects. Dit architectenbureau tekende een plan voor een gebouw met 24 appartementen met één, twee of drie slaapkamers en 2 penthouses met drie slaapkamers.  

Groen binnengebied en terrassen

Het project kreeg de naam residentie B37 en omvat een gigantisch groen binnengebied en een volledig groen dak. “En zeker nu voor corona hebben we ieder appartement eigen ruime terrassen gegeven. We merken dat de mensen dit echt wel verlangen,” voegt makelaar Lins van Listed Property er aan toe.

Verkoop

De verkoop van de nieuwe appartementen, met prijzen vanaf 209.000 euro, is alvast goed op gang gekomen. “We zijn net gestart en intussen is de linkse penthouse en een appartement met twee slaapkamers al verkocht. Allemaal aan mensen uit de buurt,” vertelt Lins trots.

Aantrekkelijke locatie

Volgens Lins is Borgerhout zo vlakbij de Plantin en Moretuslei een zeer aantrekkelijke locatie. “Borgerhout is heel centraal gelegen met ideaal openbaar vervoer. Er is de nabijheid van het centraal station en de op- en afritten van de Ring. En uiteraard is de stad perfect bereikbaar met de fiets,” legt hij uit.

Meer info op: https://listedproperty.be/b37/home

 

 

Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37