Wibra maakt rush op Dasty mee (video)

za 31 okt 2020 - 15:37 -- redactie

BORGERHOUT/ANTWERPEN – Wibra België dat in oktober failliet ging heeft na een doorstart 36 van de 81 winkels terug geopend. Wibra in Borgerhout was één van de eerste. En dat heeft een speciale reden vertelt Country Director Wibra België Claudine Nachtergaele aan Borgerhout TV. “Uiteraard was de Wibra in Borgerhout, dat is één van de belangrijkste voor onze regio Antwerpen. Dus ja, heel tevreden. Heel opgelucht ook dat we er opnieuw zijn."

Rush op Dasty

Maar ook de klanten waren opgelucht. Want dankzij Wibra is hun vertrouwde ontvetter van Dasty terug te koop. “Dankzij onze Dasty kregen wij opnieuw heel veel klanten over de vloer. Het is een overrompelend succes deze week,” bevestigt Claudine Nachtergaele. 

Webshop voor Dasty

Binnen enkele weken start Wibra met een online webshop met de Dastyproducten van Wibra voor professionele aankopers in België. “Daarnaast hebben wij ook de Dasty hygiënische lijn. In coronatijden is dit ook een heel belangrijk artikel aan het worden,” onderlijnt Nachtergaele.  

Ook tijdens lockdown

Wibra zal daarom tijdens de lockdown die zondagavond ingaat alle Dastyproducten via click en collect in afhaalpunten aanbieden. Meer informatie op www.wibra.be

Wibra maakt rush op Dasty mee Borgerhout TV Claudine Nachtergaele Corona lockdown TurnhoutsebaanWibra maakt rush op Dasty mee Borgerhout TV Claudine Nachtergaele Corona lockdown TurnhoutsebaanWibra maakt rush op Dasty mee Borgerhout TV Claudine Nachtergaele Corona lockdown TurnhoutsebaanWibra maakt rush op Dasty mee Borgerhout TV Claudine Nachtergaele Corona lockdown TurnhoutsebaanWibra maakt rush op Dasty mee Borgerhout TV Claudine Nachtergaele Corona lockdown TurnhoutsebaanWibra maakt rush op Dasty mee Borgerhout TV Claudine Nachtergaele Corona lockdown TurnhoutsebaanWibra maakt rush op Dasty mee Borgerhout TV Claudine Nachtergaele Corona lockdown Turnhoutsebaan