Granaatontploffing en beschieting in Borgerhout en explosie in Deurne (video)

zo 23 aug 2020 - 13:50 -- redactie

BORGERHOUT/DEURNE - In de Godtsstraat in Borgerhout is zondagochtend iets voor 6 uur een granaat onder een geparkeerde wagen ontploft. Er vielen geen gewonden maar verschillende auto’s en de gevel van een huis liepen zware schade op.

Deurne

Drie uur eerder gebeurde ook in Deurne een ontploffing. Daar werd in de Kerkhofweg een voordeur volledig vernield door een zeer krachtige explosie.

Borgerhout

En een nacht eerder, vrijdagnacht dus, werd er in Borgerhout in de Beukenstraat op de gevel van een woning geschoten.

Onderzoek

Of er een link met het drugsmilieu is en of de drie incidenten met elkaar te maken hebben, maakt deel uit van het onderzoek. Dat wordt onder leiding van een onderzoeksrechter door de federale gerechtelijke politie Antwerpen gevoerd.

Granaatontploffing in de Godtsstraat en beschieting in de Beukenstraat in Borgerhout  Borgerhout TV Federale gerechtelijke politie AntwerpenGranaatontploffing in de Godtsstraat en beschieting in de Beukenstraat in Borgerhout  Borgerhout TV Federale gerechtelijke politie AntwerpenGranaatontploffing in de Godtsstraat en beschieting in de Beukenstraat in Borgerhout  Borgerhout TV Federale gerechtelijke politie Antwerpenvoordeur volledig vernield door explosie in de Kerkhofweg in Deurne Deurne TV Granaatontploffing in de Godtsstraat en beschieting in de Beukenstraat in Borgerhout  Borgerhout TV Federale gerechtelijke politie Antwerpenvoordeur volledig vernield door explosie in de Kerkhofweg in Deurne Deurne TV Granaatontploffing in de Godtsstraat en beschieting in de Beukenstraat in Borgerhout  Borgerhout TV Federale gerechtelijke politie AntwerpenGranaatontploffing in de Godtsstraat en beschieting in de Beukenstraat in Borgerhout  Borgerhout TV Federale gerechtelijke politie AntwerpenGranaatontploffing in de Godtsstraat en beschieting in de Beukenstraat in Borgerhout  Borgerhout TV Federale gerechtelijke politie AntwerpenGranaatontploffing in de Godtsstraat en beschieting in de Beukenstraat in Borgerhout  Borgerhout TV Federale gerechtelijke politie Antwerpen