Tweede vrachtwagen rijdt terras Bar Bob total loss (video)

wo 15 jul 2020 - 13:00 -- redactie

BORGERHOUT - Na een tweede aanrijding door een vrachtwagen is de terrasschutting van Bar Bob in de Kroonstraat volledig vernield. Dat gebeurde woensdagochtend omstreeks zes uur. Volgens getuigen reed een grote vrachtwagen zich vast bij het afdraaien op het kruispunt voor Bar Bob.

Verbrijzeld

De terrasschutting werd geraakt met verbrijzelde glazen panelen en verbogen steunpalen en schuttingsplaten als gevolg. De terrasschutting was gloednieuw en werd exact een week geleden al eens door een afdraaiende vrachtwagen geraakt. Deze keer is ze echter total loss.

Aangedaan

Eerder deze week verklaarde uitbater Jan Van Aelst van Bar Bob aan Borgerhout TV dat hij ondanks de voorbije opgelegde sluiting door corona, de breuk van zijn schouder en ribben en de aanrijding van vorige week van zijn terrasschutting toch optimistisch blijft. Woensdagochtend klonk hij aan de telefoon echter zeer aangedaan over de tweede aanrijding en de total loss van zijn terras.         

 

Tweede vrachtwagen rijdt terras van Bar Bob in de Kroonstraat in Borgerhout  total loss Borgerhout tvTweede vrachtwagen rijdt terras van Bar Bob in de Kroonstraat in Borgerhout  total loss Borgerhout tvTweede vrachtwagen rijdt terras van Bar Bob in de Kroonstraat in Borgerhout  total loss Borgerhout tvTweede vrachtwagen rijdt terras van Bar Bob in de Kroonstraat in Borgerhout  total loss Borgerhout tvTweede vrachtwagen rijdt terras van Bar Bob in de Kroonstraat in Borgerhout  total loss Borgerhout tvTweede vrachtwagen rijdt terras van Bar Bob in de Kroonstraat in Borgerhout  total loss Borgerhout tv