Bar Bob optimistisch ondanks drie keer pech op een rij (video)

ma 13 jul 2020 - 16:32 -- redactie

BORGERHOUT – “Ik kreeg op woensdagmorgen telefoon van de overbuur dat er een gigantisch grote camion probeerde af te draaien in de Oedenkovenstraat. Met dat maneuver heeft hij mijn nieuwe terrasschutting helaas geraakt. En voor een stuk afgebroken,” vertelt Jan Van Aelst van Bar Bob in de Kroonstraat.

Operatie na fietsongeval

Twee weken eerder had hij een ongeval met de fiets met als gevolg een verschillende gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen. Jan moest geopereerd worden waardoor Bar Bob een week gesloten bleef. “Gelukkig konden Sien en Kim voor mij invallen. Zij doen dat fantastisch goed,” zegt hij dankbaar.

Veel tegenslagen

Jan geeft toe dat het wel veel tegenslagen op een rij zijn. “Eerst de sluiting wegens corona, dan gevallen met de fiets en vervolgens gebeurde dit. Het is niet ons jaar mogen we wel stellen denk ik,” beaamt hij.   

Optimistisch

En toch blijft Jan optimistisch. “Ik denk altijd maar dat het alleen maar beter kan gaan vanaf nu. Laat ons hopen dat dat ook effectief zo is,” voegt hij eraan toe.

Op de vraag of iedereen van Borgerhout bij Bar Bob iets moet komen drinken, antwoordt hij volmondig: “Zeker! Hoe meer hoe liever… kom massaal af zou ik zeggen.”

Bar Bob optimistisch ondanks drie keer pech op een rij Kroonstraat Borgerhout TV Jan Van Aelst CoronaBar Bob optimistisch ondanks drie keer pech op een rij Kroonstraat Borgerhout TV Jan Van Aelst CoronaBar Bob optimistisch ondanks drie keer pech op een rij Kroonstraat Borgerhout TV Jan Van Aelst CoronaBar Bob optimistisch ondanks drie keer pech op een rij Kroonstraat Borgerhout TV Jan Van Aelst CoronaBar Bob optimistisch ondanks drie keer pech op een rij Kroonstraat Borgerhout TV Jan Van Aelst Corona