Alle Borgerhoutse zijstraten met Plantin en Moretuslei vanaf maandag afgesloten (video)

zo 14 jun 2020 - 15:16 -- redactie

BORGERHOUT - De kruispunten van de Plantin en Moretuslei met de Montensstraat en de Kroonstraat worden vanaf maandag 15 juni gedurende een week volledig afgesloten. De andere zijstraten waren al afgesloten. Dat betekent dat maandag alle zijstraten naar en van Borgerhout afgesloten zullen zijn.  

Verkeershinder

Plaatselijk verkeer richting Borgerhout kan vanaf dan enkel nog via de Provinciestraat. Vanuit Borgerhout de Plantin en Moretuslei of de Singel bereiken, zal alleen mogelijk zijn via de Provinciestraat of via het Luitenant Naeyaertplein, onder de spoorwegbrug.

Nieuwe asfaltlaag

Deze tijdelijke afsluiting is noodzakelijk voor de asfalteringswerken op de Plantin en Moretuslei de aannemer legt stadinwaarts tussen de Wilrijkstraat en de Provinciestraat van maandag 15 tot en met woensdag 17 juni onder- en toplagen asfalt. Donderdag 18 en vrijdag 19 juni worden de nieuwe markeringen aangebracht.

 

Alle Borgerhoutse zijstraten met Plantin en Moretuslei afgesloten wegens asfalteringswerken Borgerhout TVAlle Borgerhoutse zijstraten met Plantin en Moretuslei afgesloten wegens asfalteringswerken Borgerhout TV