Foto's van lege Turnhoutsebaan te zien in autoparking (video)

za 30 mei 2020 - 12:55 -- redactie

BORGERHOUT - In een grote autoparking in de Eliaertsstraat is een opmerkelijke fototentoonstelling gestart. De foto’s tonen bewoners, gebruikers en handelaars in het midden van een Turnhoutsebaan zonder autoverkeer.

Rust

Een onverwachte rust als gevolg van de lockdown tijdens de coronacrisis. Onder het moto ‘Laat’m zo staan,’ liet het collectief ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’ deze foto’s door fotograaf Yoeri Hostie maken.

Verkeersveiligheid

Hiermee pleit dit collectief van burgers, mobiliteitsexperten en sociale middenveld organisaties voor een veiligere en groenere Turnhoutsebaan voor iedereen.

Tentoonstelling

De foto’s zijn zes weekends lang te zien in de autoparking Citibee in de Eliaertsstraat nummer 10 (vrijdag 29 mei tot zondag 5 juli van 14:00u t/m 17:00u).

Foto's van lege Turnhoutsebaan te zien in autoparking Pak ze aan de Turnhoutsebaan Borgerhout TV Citibee Eliaertsstraat fietspad verkeersveiligheidFoto's van lege Turnhoutsebaan te zien in autoparking Pak ze aan de Turnhoutsebaan Borgerhout TV Citibee Eliaertsstraat fietspad verkeersveiligheidFoto's van lege Turnhoutsebaan te zien in autoparking Pak ze aan de Turnhoutsebaan Borgerhout TV Citibee Eliaertsstraat fietspad verkeersveiligheidFoto's van lege Turnhoutsebaan te zien in autoparking Pak ze aan de Turnhoutsebaan Borgerhout TV Citibee Eliaertsstraat fietspad verkeersveiligheidFoto's van lege Turnhoutsebaan te zien in autoparking Pak ze aan de Turnhoutsebaan Borgerhout TV Citibee Eliaertsstraat fietspad verkeersveiligheidFoto's van lege Turnhoutsebaan te zien in autoparking Pak ze aan de Turnhoutsebaan Borgerhout TV Citibee Eliaertsstraat fietspad verkeersveiligheidFoto's van lege Turnhoutsebaan te zien in autoparking Pak ze aan de Turnhoutsebaan Borgerhout TV Citibee Eliaertsstraat fietspad verkeersveiligheidFoto's van lege Turnhoutsebaan te zien in autoparking Pak ze aan de Turnhoutsebaan Borgerhout TV Citibee Eliaertsstraat fietspad verkeersveiligheid