Joodse ambulanciers geven applaus voor Antwerpse politie (video)

wo 29 apr 2020 - 06:57 -- redactie

ANTWERPEN – “Langs deze weg willen we vanuit de Joodse gemeenschap en vanuit HATZOLOH Antwerpen, de ambulanciers van de gemeenschap die samenwerken met de hulpdiensten, maar ook met de Lokale Politie Antwerpen, van harte bedanken,” zei Samuel Markowitz als inleiding op het applaus. Markowitz is Antwerps districtsschepen voor Open VLD en coördinator van de Joodse ambulancedienst HATZOLOH in het Antwerpse.

Voorbeeldige samenwerking

Markowitz zei dat in deze moeilijke tijden van corona de waardering voor de voorbeeldige collegialiteit en de samenwerking enorm is. “Wij hopen op een betere tijd, op mooiere tijden met dezelfde goede samenwerking. Dank u wel Politie Antwerpen!,” besloot hij.

Wederzijds applaus

De aanwezige politiemensen van de wijk rond het stadspark namen het applaus in dank af. Zij gaven op hun beurt ook een applaus voor de Joodse ambulanciers.

 

Joodse HATZOLOH ambulanciers geven applaus voor Antwerpse politie Samuel Markowitz Borgerhout TV coronacrisisJoodse HATZOLOH ambulanciers geven applaus voor Antwerpse politie Samuel Markowitz Borgerhout TV coronacrisisJoodse HATZOLOH ambulanciers geven applaus voor Antwerpse politie Samuel Markowitz Borgerhout TV coronacrisisJoodse HATZOLOH ambulanciers geven applaus voor Antwerpse politie Samuel Markowitz Borgerhout TV coronacrisisJoodse HATZOLOH ambulanciers geven applaus voor Antwerpse politie Samuel Markowitz Borgerhout TV coronacrisisJoodse HATZOLOH ambulanciers geven applaus voor Antwerpse politie Samuel Markowitz Borgerhout TV coronacrisis