Schepen voor openbaar domein bezoekt werf Plantin en Moretuslei (video)

wo 8 apr 2020 - 14:23 -- admin

ANTWERPEN/BORGERHOUT –  Niet met de handen maar wel met een ‘voetgroet’ verwelkomden werklui van de werf aan de Plantin en Moretuslei schepen voor openbaar domein Claude Marinower. Teneinde de sociale distancing regel van 1,5 meter afstand van elkaar te respecteren, voerden ze het gesprek in een zeer ruime kring.

"Blijven doorgaan"

Schepen Marinower vertelde hen dat het heel belangrijk is dat Antwerpen ondanks de coronacrisis aantoont dat in samenspraak met de aannemers wegenwerken kunnen blijven doorgaan en dat ook kleine herstellingswerken opgestart kunnen worden.

Hart onder de riem

“En ik dacht, ik kom eens langs… het is prachtig weer. Een gedroomde middag om jullie eventjes een hart onder de riem te komen steken,“ zei schepen Marinower aan de aanwezige werklui.

 

Schepen voor openbaar domein Claude Marinower bezoekt werf Plantin en Moretuslei Borgerhout TVSchepen voor openbaar domein Claude Marinower bezoekt werf Plantin en Moretuslei Borgerhout TVSchepen voor openbaar domein Claude Marinower bezoekt werf Plantin en Moretuslei Borgerhout TVSchepen voor openbaar domein Claude Marinower bezoekt werf Plantin en Moretuslei Borgerhout TVSchepen voor openbaar domein Claude Marinower bezoekt werf Plantin en Moretuslei Borgerhout TVSchepen voor openbaar domein Claude Marinower bezoekt werf Plantin en Moretuslei Borgerhout TVSchepen voor openbaar domein Claude Marinower bezoekt werf Plantin en Moretuslei Borgerhout TVSchepen voor openbaar domein Claude Marinower bezoekt werf Plantin en Moretuslei Borgerhout TV