Zorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building (video)

do 20 jun 2019 - 15:57 -- redactie

BORGERHOUT – De nieuwe ZorgParking bevindt zich op de bovengrondse bezoekersparking van Vanbreda Risk & Benefits en Cigna International Health Services. Zorgverstrekkers op huisbezoek in de buurt, kunnen de parking oprijden via de Ledeganckstraat en parkeren op één van de vrije plaatsen van de bezoekersparking.

Gezondheidszorgsector

Woordvoerder Kobe Verheyen vertelt dat Vanbreda Risk & Benefits en Cigna International Health Services met tal van diensten actief zijn in de gezondheidszorgsector. “Toen wij over het prachtige initiatief van de ZorgParking hoorden, hebben wij geen seconde getwijfeld om onze bezoekersparking hiervoor open te stellen,” legt hij uit.

Gestart als proefproject

ZorgParking startte in 2014 als een proefproject in het district Antwerpen en werd nadien in heel de stad uitgerold. Het concept is eenvoudig: bewoners die de parkeerplaats voor hun oprit of garage ter beschikking willen stellen, krijgen een sticker op hun garage. Zo kunnen zorgverstrekkers zien dat ze tijdens hun huisbezoeken op die plaats mogen parkeren. Er zijn al  541 individuele Antwerpenaars die zo hun parkeerplaats als ZorgParking aanbieden.

Eerste ZorgParking op bedrijfsparking

Met deze nieuwste ZorgParking zijn Vanbreda Risk & Benefits en Cigna International Health Services de eerste privébedrijven die in Antwerpen een ZorgParking aanbieden. De gebruiksregels zijn hetzelfde als voor andere ZorgParkings op privéplaatsen voor opritten of garages: zorgverstrekkers leggen een speciale parkeerkaart voor de voorruit en kunnen 45 minuten parkeren tijdens hun ronde.

Voordeel voor zorgverstrekkers?

Dankzij de ZorgParking vinden zorgverstrekkers sneller een parkeerplaats en maken ze 5 tot 10 minuten winst per huisbezoek. “Hierdoor kunnen zij meer tijd doorbrengen met hun patiënt die daar echt wel een behoefte en nood aan heeft,” zegt woordvoerder Kobe Verheyen Vanbreda Risk & Benefits.

Voorbeeld voor andere bedrijven?

Antwerps schepen voor gezondheids- en seniorenzorg Fons Duchateau hoopt dat in de toekomst nog meer bedrijven hun parking als ZorgParking willen aanbieden.

Meer info staat op www.zorgparking.be

 

 

Zorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building Borgerhout TVZorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building Borgerhout TVZorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building Borgerhout TVZorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building Borgerhout TVZorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building Borgerhout TVZorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building Borgerhout TVZorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building Borgerhout TVZorgverleners parkeren gratis op bedrijfsparking VanBreda Building Borgerhout TV