Borgerhout heeft nieuwe bar in Kroonstraat (video)

zo 5 mei 2019 - 15:32 -- redactie

BORGERHOUT – Borgerhoutenaar Jan Van Aelst was na 14 jaar uitgekeken op zijn job bij Woonhaven. “Ik was niet meer gelukkig in de job die ik deed. En anderzijds vond ik dat hier in de buurt een nieuwe zaak nodig was” zegt hij. Volgens Jan is de Kroonstraat een beetje een dode hoek tussen het Moorkensplein en Zurenborg.

Bar Bob

Dat motiveerde hem om op de hoek van de Kroonstraat en de Milistraat Bar Bob te beginnen. “Het wordt geen traditionele koffiebar en ook geen traditioneel café. Het wordt een beetje tussen de twee in”, legt Jan uit. De focus zal uiteraard op goede koffie liggen. Maar er is ook bier, een beperkte lunchkaart en een beperkt ontbijt.

Openingsuren

Bar Bob is elke weekdag open van 8u30 tot 18u00. Van donderdag tot zaterdag blijft de bar later open voor evenementjes, dj’s en optredens. “Concreet is dat op donderdag tot 23u00 en op vrijdag tot 1u00. Zaterdag zijn we open van 12u00 tot 18u00”, verduidelijkt Jan.

Meer info

Bar Bob, Kroonstraat 80, 2140 Borgerhout, opening op vrijdag 3 mei vanaf 17u

https://www.facebook.com/BarBob2140/

https://www.instagram.com/barbob2140/

 

 

Borgerhout heeft nieuwe bar in Kroonstraat (video) Bar Bob Borgerhout TVBorgerhout heeft nieuwe bar in Kroonstraat (video) Bar Bob Borgerhout TVBorgerhout heeft nieuwe bar in Kroonstraat (video) Bar Bob Borgerhout TVBorgerhout heeft nieuwe bar in Kroonstraat (video) Bar Bob Borgerhout TVBorgerhout heeft nieuwe bar in Kroonstraat (video) Bar Bob Borgerhout TVBorgerhout heeft nieuwe bar in Kroonstraat (video) Bar Bob Borgerhout TVBorgerhout heeft nieuwe bar in Kroonstraat (video) Bar Bob Borgerhout TV