Drie zwaargewonden na explosie in Somméstraat (video)

wo 20 sep 2017 - 01:19 -- redactie

BORGERHOUT - In de Somméstraat in Borgerhout gebeurde dinsdagmiddag een ontploffing in een autogarage. Eén wagen vloog in brand. Twee aanwezige personeelsleden en een klant geraakten zwaar verbrand.

Commotie

Zes minuten na de eerste alarmoproep arriveerden de eerste brandweerwagens. Maar die werden gehinderd omdat er veel opgewonde mensen in de weg stonden. De politie kreeg hulp van enkele oudere bewoners om de situatie te kalmeren.

Snel geblust

De drie zwaargewonden werden naar het ziekenhuis afgevoerd. De brand zelf was na 15 minuten geblust. De oorzaak ervan wordt door het labo en een branddeskundige onderzocht.

Eieren

Tijdens de interventie werden aan de hoek van de Somméstraat en de Kortrijkstraat twee eieren gegooid. Niemand werd geraakt. “Die eieren waren waarschijnlijk een stomme grap van iemand maar ze waren zeker en vast niet tegen de hulpdiensten gericht,” zegt buurtbewoner Ali Kaddouri.

Drie zwaargewonden na explosie in Somméstraat Borgerhout TVDrie zwaargewonden na explosie in Somméstraat Borgerhout TVDrie zwaargewonden na explosie in Somméstraat Borgerhout TVDrie zwaargewonden na explosie in Somméstraat Borgerhout TVDrie zwaargewonden na explosie in Somméstraat Borgerhout TV