Uitslaande brand op Turnhoutsebaan (video)

di 29 aug 2017 - 14:31 -- redactie

BORGERHOUT - Het vuur brak uit op de tweede verdieping van een appartementsgebouw op de Turnhoutsebaan. Toen de brandweer ter plaatse kwam, waren alle bewoners behalve één dame reeds uit het gebouw. Zij kon zich wegens haar ziekte niet verplaatsen en bleef gedurende de brand in haar appartement met gesloten deuren. “We hadden de brand vrij snel onder controle en er vielen geen gewonden,” zegt majoor Peter Rutten van Brandweer Zone Antwerpen aan Borgerhout TV.

Onbewoonbaar

Volgens de majoor ging het over een accidentele brand. “Gelukkig waren de bewoners niet thuis maar wegens de schade aan het appartement zullen ze tijdelijk een ander onderkomen moeten zoeken,” zegt majoor Rutten.

Postbode

Tijdens de bluswerken werd de Turnhoutsebaan voor het verkeer afgesloten. Een postbode maakte met zijn karretje dankbaar gebruik van de tijdelijk vrije tram en bus strook. 

Uitslaande brand op Turnhoutsebaan in BorgerhoutUitslaande brand op Turnhoutsebaan in BorgerhoutUitslaande brand op Turnhoutsebaan in BorgerhoutUitslaande brand op Turnhoutsebaan in BorgerhoutUitslaande brand op Turnhoutsebaan in BorgerhoutUitslaande brand op Turnhoutsebaan in BorgerhoutUitslaande brand op Turnhoutsebaan in Borgerhout majoor Peter Rutten Brandweer Zone Antwerpen