Nieuws uit Borgerhout

Reusachtig schilderij “Save Summer 2021” op gevel Turnhoutsebaan Borgerhout TV Solderie Stunt Leo Reijnders Wolkenbreier
dinsdag 11 mei 2021

BORGERHOUT – Op de gevel van het bekende naaiwinkeltje Solderie Stunt op de Turnhoutsebaan in Borgerhout wordt een schilderij van 30 vierkante meter gehangen. Het werk heet Save Summer 2021 en is gemaakt door de Borgerhoutse kunstenaar Leo Reijnders ook bekend als De Wolkenbreier. “Het is de bedoeling dat dit werk de zomer van 2021 gaat redden,” zegt Leo aan Borgerhout TV.

326
Jeugdschepen Jinnih Beels zet jongeren in de bloemetjes JES Antwerpen Borgerhout TV
donderdag 6 mei 2021

BORGERHOUT – Antwerps jeugdschepen Jinnih Beels beseft heel goed hoe moeilijk de jongeren het tijdens deze coronacrisis hebben. Dat zei ze woensdagmiddag bij jongerenorganisatie JES Antwerpen waar ze assisteerde bij het maken van voedselpakketten voor de ramadan. “Ik ben blij dat ik kan meehelpen en tegelijkertijd de jongeren hier eens in de bloemetjes te zetten,” verklaarde Beels aan Borgerhout TV.

326
Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37
vrijdag 12 februari 2021

BORGERHOUT – De voormalige Basic-Fit fitness in de Bouwensstraat in Borgerhout wordt afgebroken en keert later terug naar de nieuwbouw die daar opgetrokken wordt. Het project bestaat uit 2 penthouses, 24 appartementen met elk een eigen terras, een groen dak, een groot groen binnengebied en een ondergrondse parking.

326
Borgerhoutenaar vindt weg naar heropend containerpark nog niet volledig terug Borgerhout TV Spoor Oost recyclagepark Antwerpen
maandag 18 januari 2021

BORGERHOUT - De Borgerhoutenaar heeft de weg naar het containerpark van Borgerhout nog niet volledig teruggevonden. Dat blijkt uit recente bezoekerscijfers.

326
Vooral rook- en waterschade door brand bij Borger Bottles Borgerhout TV Engelselei
maandag 18 januari 2021

BORGERHOUT – In bierwinkel Borger Bottles in de centers aan de Engelselei in Borgerhout brak dinsdagvoormiddag brand uit. “Een probleem in de elektriciteitskast veroorzaakte brand en een spuitende waterleiding,” zei woordvoerster Jasmien O van de Antwerpse brandweer aan Borgerhout TV.

326

Pagina's