Most read

Jeugdschepen Jinnih Beels zet jongeren in de bloemetjes (video)

do 6 mei 2021 - 15:56 -- redactie
Jeugdschepen Jinnih Beels zet jongeren in de bloemetjes JES Antwerpen Borgerhout TV

BORGERHOUT – Antwerps jeugdschepen Jinnih Beels beseft heel goed hoe moeilijk de jongeren het tijdens deze coronacrisis hebben. Dat zei ze woensdagmiddag bij jongerenorganisatie JES Antwerpen waar ze assisteerde bij het maken van voedselpakketten voor de ramadan. “Ik ben blij dat ik kan meehelpen en tegelijkertijd de jongeren hier eens in de bloemetjes te zetten,” verklaarde Beels aan Borgerhout TV.

Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat (video)

vr 12 feb 2021 - 11:43 -- redactie
Appartementen met eigen terras, groen dak en groot binnengebied in Bouwensstraat Borgerhout Didier Lins Listed Property Haex Bouwonderneming Basic-Fit B37

BORGERHOUT – De voormalige Basic-Fit fitness in de Bouwensstraat in Borgerhout wordt afgebroken en keert later terug naar de nieuwbouw die daar opgetrokken wordt. Het project bestaat uit 2 penthouses, 24 appartementen met elk een eigen terras, een groen dak, een groot groen binnengebied en een ondergrondse parking.

Antwerps schepen Fons Duchateau laat zich zeker en vast vaccineren (video)

di 12 jan 2021 - 13:16 -- redactie
Antwerps schepen Fons Duchateau laat zich zeker en vast vaccineren Borgerhout TV Corona Covid 19 Spoor Oost

BORGERHOUT - Antwerps schepen voor Volksgezondheid Fons Duchateau zal zich zeker en vast laten vaccineren. “Absoluut!”, zegt hij zeer duidelijk. Maar een voorkeur voor een bepaald vaccin heeft hij niet. “Geen flauw idee. Je zal ook niet de keuze hebben voor een bepaald vaccin.”, zegt de schepen.

School op Turnhoutsebaan geëvacueerd na brand in toiletten (video)

ma 11 jan 2021 - 17:32 -- redactie
School op Turnhoutsebaan geëvacueerd na brand in toiletten IMS Instituut Maris Stella Borgerhout TV (video)

BORGERHOUT - In het Instituut Maris Stella (IMS) op de Turnhoutsebaan in Borgerhout brak maandag iets voor één uur brand uit in de toiletten. Dit ging gepaard met een hevige rookontwikkeling met als gevolg de evacuatie van alle leerlingen. Drie personeelsleden ademden te veel rook in en werden naar het ziekenhuis afgevoerd.

Pagina's