coronavirus

Coronatestdorp op Spoor Oost in Borgerhout opent donderdag (video)

di 4 aug 2020 - 09:54 -- redactie
sportevenementenbedrijf Golazo, bekend van de Antwerp 10 Miles.

BORGERHOUT – Het grootschalige coronatestdorp voor Antwerpse inwoners gaat donderdag open. Het is bedoeld voor mensen die geen symptomen van corona hebben maar zich toch willen laten testen. Voor de opbouw van het dorp werd beroep gedaan op de expertise van sportevenementenbedrijf Golazo, bekend van de Antwerp 10 Miles.

Gouverneur Berx over de heropflakkering van het coronavirus in Borgerhout (video)

vr 17 jul 2020 - 18:27 -- redactie
Gouverneur Cathy Berx over de heropflakkering van het coronavirus in Borgerhout Borgerhout TV Covid 19  Marc Van Ranst

BORGERHOUT – In Borgerhout is er volgens huisartsen van wijkgezondheidscentra sprake van een heropflakkering van het coronavirus. De gouverneur van Antwerpen Cathy Berx dringt daarom aan op een snellere informatiedoorstroming. Tegelijkertijd roept ze inwoners van Borgerhout en Antwerpen op om de coronamaatregelen nog beter toe te passen.

Twee Antwerpse thuisverplegers besmet met coronavirus (video)

vr 27 mrt 2020 - 10:15 -- redactie
Twee Antwerpse thuisverplegers besmet met coronavirus Borgerhout TV covid-19 coronavirus

BORGERHOUT - Twee zelfstandige thuisverplegers van patiënten in de Borgerhoutse serviceflats De Fontein zijn besmet met het coronavirus. Het gaat over een 32-jarige man uit Antwerpen en een 28-jarige vrouw uit Deurne. Borgerhout TV sprak met één van hen. Eerder deze maand bezweken al vijf bewoners van de serviceflats De Fontein aan het coronavirus.

Subscribe to RSS - coronavirus