Basketbalclub Gembo heeft dankzij Delhaize een eigen stickerboek (video)

do 15 nov 2018 - 09:04 -- redactie

BORGERHOUT – Zaterdag trok bijna iedereen van basketbalclub Gembo naar Delhaize de schans in Borgerhout. Daar kregen ze in ruil voor een jeton hun eigen stickerboek.

“Alle jeugdspelers, alle seniorspelers en ook de ‘garde’ zoals wij ze noemen, de achterliggende groep die de groep draaiende houdt, staan allemaal vertegenwoordigd in het stickerboek,” vertelt Marie Verschaere van Gembo.

Nog beter leren kennen dankzij stickerboek

Elke speler ka nu zijn stickers verzamelen en het stickerboek vullen. Zo komen ze ook in contact met de andere spelers en leren ze de oudere of jongere spelers ook beter kennen.

Gembo Stars

Aangevoerd door de Gembo Stars en onder luid getoeter en getrommel treedt Gembo de Delhaize binnen. Delhaize-manager Wim Vercammen leidt alles in goede banen. Aan kassa 4 krijgen de meisjes en jongens van Gembo van kassierster Denise in ruil voor een jeton het gratis stickerboek.

Voor iedereen tof

“Allez, dit is gewoon een fantastische actie,” zegt Wim Vercammen enthousiast. Hij hoopt en verwacht dat er hierdoor veel animo in zijn winkel komt. “En voor de jeugd is dit toch tof. Ze kunnen hun eigen in hun stickerboek opplakken. Ja, ik heb dat vroeger ook gedaan. Geweldig, vandaar, besluit hij.

Borgerhout en Berchem Vercammen doet mee aan de actie met zijn twee vestigingen in Borgerhout en in Berchem. De twee winkels zijn vlakbij de Luisbekelaar naast de Gembo. “Dus ja, ik vond het ideaal om het te doen,” voegt hij eraan toe.

Lokale samenwerking

Het is alvast een mooie samenwerking tussen een lokale ondernemer een lokale sportclub.

 

Basketbalclub Gembo heeft dankzij Delhaize een eigen stickerboek (video)Basketbalclub Gembo heeft dankzij Delhaize een eigen stickerboek (video)Basketbalclub Gembo heeft dankzij Delhaize een eigen stickerboek (video)Basketbalclub Gembo heeft dankzij Delhaize een eigen stickerboek (video)Basketbalclub Gembo heeft dankzij Delhaize een eigen stickerboek (video)Basketbalclub Gembo heeft dankzij Delhaize een eigen stickerboek (video)