..

Stickerverkoop van Rode Kruis Borgerhout van start (video)

BORGERHOUT - Aan het kruispunt van de Singel met de Luitenant Lippenslaan in Borgerhout staan sinds donderdag verschillende vrijwilligers van het Rode Kruis Borgerhout. Ze doen mee aan de jaarlijkse verkoop van stickers ten voordele van de organisatie. Met de opbrengst ervan investeert de lokale afdeling Borgerhhout volop in nieuw materiaal.

Nieuwe tent

"De opbrengst van vorig jaar ging naar een nieuwe tent en onze nieuwe uniformen," vertelt Arno Pauwels communicatie- en wervingsverantwoordelijke van Rode Kruis Borgerhout.

Voertuig vervangen

"Met de opbrengsten van dit jaar willen we een nieuw voertuig kopen," voegt Pauwels er aan toe. Dat is dringend nodig want de huidige bestelwagen van de afdeling Borgerhout is 22 jaar oud en mag wegens te vervuilend eigenlijk niet meer in de stad rijden. 

Stickerverkoop van Rode Kruis Borgerhout van start Stickerverkoop van Rode Kruis Borgerhout van start Stickerverkoop van Rode Kruis Borgerhout van start Stickerverkoop van Rode Kruis Borgerhout van start Stickerverkoop van Rode Kruis Borgerhout van start Stickerverkoop van Rode Kruis Borgerhout van start Stickerverkoop van Rode Kruis Borgerhout van start Stickerverkoop van Rode Kruis Borgerhout van start