..

Opsporingsbericht in verband met politie-interventie in Borgerhout (video)

BORGERHOUT – Op zondag 25 juni 2017 omstreeks 15.14 uur werd een politieman gewond tijdens een interventie op het pleintje ter hoogte van de Jan De Laetstraat in Borgerhout (Antwerpen).

Een jonge man gooide tijdens calamiteiten een vol drankblikje tegen het hoofd van een politie-inspecteur, terwijl deze een andere verdachte trachtte in bedwang te houden.

De politie-inspecteur werd opzettelijk geslagen en verwond tijdens de uitoefening van zijn functie. De dader vluchtte weg in onbekende richting.

Persoonsbeschrijving van de verdachte

De man is ongeveer 1m85 groot en vermoedelijk tussen 25 en 28 jaar oud. Hij heeft een sportieve lichaamsbouw en een getaande huidskleur, mogelijks van Noord-Afrikaanse origine.

Hij heeft halflang, steil zwart haar dat aan de zijkanten opgeschoren is.

Bovenaan is het langer met een zijscheiding. Hij heeft een kort getrimde zwarte baard.

Contact

Herkent u de man op de beelden, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0.

U kan ook getuigen via opsporingen@police.belgium.eu of u kan het bericht nalezen op de website van de politie www.politie.be of via link naar het opsporingsbericht. 

Opsporingsbericht in verband met politie-interventie in Borgerhout Opsporingsbericht in verband met politie-interventie in Borgerhout Opsporingsbericht in verband met politie-interventie in Borgerhout Opsporingsbericht in verband met politie-interventie in Borgerhout Opsporingsbericht in verband met politie-interventie in Borgerhout Opsporingsbericht in verband met politie-interventie in Borgerhout Opsporingsbericht in verband met politie-interventie in Borgerhout