Veel volk voor Warre Borgmans op Moorkensplein

BORGERHOUT –  Terwijl de laatste zonnestralen van een mooie zomerdag over het Moorkensplein weggleden, installeerden maandagavond honderden mensen zich op hun meegebracht stoeltje voor het districtshuis van Borgerhout. Ze kwamen er luisteren naar de ATV-vertelling van meester-verteller Warre Borgmans.  Toen de vertelling begon, was hun aantal aangegroeid tot ongeveer 1.500.

Niels Dupon van de cultuurantenne van Borgerhout was duidelijk onder de indruk van de grote opkomst en van de gezellige en gemoedelijk sfeer  die maandagavond op het Moorkensplein heerste. Er werd geluisterd, gelachen en volop geapplaudisseerd voor verteller van dienst Warre Borgmans. In een handomdraai wist hij heel het plein te begeesteren met zijn smakelijke en grappige verhalen. Heel wat mensen schaterlachten naar hartenlust.

Rond 10 uur was de vertelling voorbij en stroomden de talrijke toeschouwers met hun klapstoeltjes en zelfs strandzetels in een opgewekte stemming terug naar huis. Nagenietend van dit fel gesmaakt gratis evenement in hartje Borgerhout waar bovendien gratis bollekes van De Koninck uitgedeeld werden.

Was je erbij? Misschien sta je op de foto in de bijlage hieronder.

Warre Borgmans vertelt op het Moorkensplein